CERESIT FLEKSIBILNI LEPKOVI ZA KERAMIKU OJAČANI MIKROVLAKNIMA

VAŠA BESPREKORNA REPUTACIJA

PERFORMANSE

Visoka fleksibilnost Ceresit materijala olakšava polaganje keramike u kritičnim uslovima: na ekstremnim temperaturama ili kada koristite velike pločice. Pogledajte performanse fleksibilnih lepkova za pločice pri različitim uslovima nanošenja.

VELIKE PLOČICE

PODNO GREJANJE

TERASE I BALKONI

KARAKTERISTIKE

Na osnovu Henkelovih laboratorijskih ispitivanja dokazana su poboljšana svojstva fleksibilnih lepkova. Pogledajte sledeće video zapise i uverite se u poboljšane karakteristike ovih proizvoda.

TEST VODOUPOJNOSTI

FLEKSIBILNOST

OTPORNOST NA UDAR

TEST SMICANJA

Ceresit fleksibilni lepkovi za pločice su razvijeni koristeći Fibre Force tehnologiju, koja poboljšava prijanjanje na bilo koju površinu.

Fibre Force

Fibre Force je inovativna tehnologija, bazirana na vidljivim vlaknima, koja pružaju izvanrednu snagu i fleksibilnost. Polimeri u Ceresit lepkovima stvaraju ojačanu zonu, koja formira vezu sa pločicom.
Pri postavljanju pločica na podlogu, ispod njih se formira film od sitnih polimernih čestica i vlakana. Bez vlakana, film ispod pločica se nakon sušenja može razvući i sa godinama izgubiti stabilnost.
Zahvaljujući novom Fibre Force rešenju, može se postići dugotrajan efekat – čak i na najzahtevnijim i kritičnim podlogama.

OBLASTI PRIMENE

VAŠA BESPREKORNA REPUTACIJA SA CERESIT FLEKSIBILNIM LEPKOVIMA ZA PLOČICE